Veelgestelde vragen

Is de voorstelling coronaproof?

De voorstelling is zodanig vormgegeven dat alle bezoekers 1,5m afstand van elkaar kunnen houden. Verder volgen we de RIVM-regels die op het moment van uitvoering gelden. Omdat deze regels aan verandering onderhevig zijn, zullen we onze bezoekers begin augustus inlichten over de dan geldende regels.

 

Krijg ik mijn geld terug als de voorstelling geannuleerd moet worden vanwege corona?
Als de voorstelling vanwege corona niet kan doorgaan, verplaatsen wij deze naar een nieuwe datum. Uw kaartje blijft geldig. Als u verhinderd bent op de nieuwe datum, kunt u uw geld voor het kaartje terugkrijgen.

 

Is de voorstelling geschikt voor kinderen?
De voorstelling is gemaakt voor volwassenen, maar kinderen vanaf 7 jaar zijn zeker welkom! De wandeling is qua lengte goed loopbaar voor kleinere voetjes. Het tweede gedeelte van het concert waarin er stil wordt gezeten duurt ongeveer 45 min.

Hoe lang duurt de voorstelling?

In totaal duurt de voorstelling ongeveer twee uur. Hiervan bestaat de helft uit een muziek & poeziewandeling en de helft uit een openluchtconcert.

Hoe ver lopen is de wandeling?
In totaal bent u ongeveer een uur onderweg tijdens het wandelgedeelte van de voorstelling. Hierbij staat u regelmatig stil om de odes te zien en beluisteren.

 

Is de voorstelling geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten?
De wandeling is hier helaas niet geschikt voor. Wel zijn er mogelijkheden om alleen het tweede (zittende) concertgedeelte mee te maken. Neem contact met ons op via carnavalderbedreigdedieren@gmail.com om de mogelijkheden te bespreken. 

Ik zou graag een luncharrangement of borrelplank bestellen, maar ik heb last van een voedselallergie. Wat nu?

U kunt het beste contact opnemen met ons via carnavalderbedreigdedieren@gmail.com

Gaat de voorstelling door bij slecht weer?
Ja, de voorstelling gaat in principe door in alle weersomstandigheden, tenzij er sprake is van noodweer. Neem bij slecht weer een regenjas of poncho mee. Paraplu's belemmeren het zicht van de overige deelnemers en kunnen niet gebruikt worden.

Mag mijn hond ook mee?
Nee, honden of andere huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Zijn er andere dingen waar ik rekening mee moet houden als ik de voorstelling bezoek?

Omdat de voorstelling plaats vind in de natuur is het van belang om stevige schoenen te dragen om op oneffen terrein te wandelen. Ook kan het voorkomen dat er muggen zijn dus wees daar op voorbereid. Tot slot is het handig om na afloop van de wandeling goed op teken te controleren.